Brann på Stavanger Lufthavn

Page author

av Hertz - 08 January 2020

Som rapportert fra de fleste medier har det dessverre vært en stor brann i et parkeringshus på Stavanger lufthavn den 7. januar, der bl.a. Hertz har sine leiebiler og drift. På grunn av brannen vil det derfor ikke være mulig å hente ut og returnere leiebil på vanlig lokasjon i ukjent tid fremover. Vi forsøker så godt vi kan å opprettholde normal drift fra vår andre lokasjon på Sola.

Hertz i Stavanger og på Sola er inntil videre satt på forespørsel i forhold til reservasjoner, og forsøker etter beste evne å opprettholde normal drift. I en periode fremover vil situasjonen sannsynligvis føre til noe begrenset kapasitet og tilgjengelighet. Vi beklager eventuelt bryderi dette medfører i perioden.

Ankommer du Stavanger Lufthavn? Det er etablert shuttle-ordning til annen Hertz lokasjon på flyplassområdet for henting og tilbakelevering av leiebil.

Hertz lokasjon for uttak av leiebil på Sola: Flyplassveien 215.

Skal du tilbakelevere leiebil på Stavanger Lufthavn? Hertz på Sola informerer om at det kan returneres bil på følgende adresser: Flyplassveien 215 og Sandstuveien 4. Det er parkeringsplass og nøkkelinnkast for Hertz biler på begge steder.