Nyt helgen med en Roadtrip

Page author

av Hertz - 06 November 2019

Det er faktisk en spesiell følelse når du setter deg inn i en helt ny bil som bare er din hele helgen. Du stiller inn perfekt temperatur på klimaanlegget, kanskje litt ekstra viftestyrke og muligens litt varme i setet. Du tar frem mobilen, skrur på bluetooth og kobler til bilens multimedia-senter. Du finner frem riktig spilleliste og skrur opp volumet. Plutselig innser du at det svinger litt ekstra fra helt nye bilhøytalere. Du triller forsiktig ut av parkeringsområdet, blinker deg ut på hovedveien og der! Der kommer følelsen vi elsker i Hertz. Følelsen av frihet. Følelsen av at du, denne helgen, kan gjøre akkurat hva du vil, når du vil.

hyttetur
Hyttetur

Ikke la mangel på bil stoppe deg. Dersom du vet om en ledig familiehytte så finner du flere biler hos oss med firehjulstrekk lagd for å ta seg frem i ullent terreng både sommer og vinter. Inviter med deg venner, familie eller kanskje en date og gjør denne helgen minneverdig.

skitur
Skitur

Drømmer du om en skitur? Begynn hos oss. Med en leiebil kan du reise til nærmeste skitrekk for litt fart og spenning, eller dra langt utenfor allfarvei for en magisk naturopplevelse.

fisketur
Jakt- og fiske

Telt, fiskestang og fyr i bålet ved et vann midt ute i skogen. En ordentlig fisketur er meditativ, gøy og ikke minst koselig. Hos oss kan du leie biler med god bagasjeplass, og mange av våre utleiekontor tilbyr i tillegg leie av takstativ.

byliv-xc40
Byliv

Frister det med en urban helg? Kafeer, shopping og sightseeing er bare noen klikk unna. Hos oss kan du leie biler som kan ta med hele vennegjengen på tur til nærmeste storby. Om du leier elbil kan du parkere gratis på mange kommunale parkeringsplasser.

fornoyelsespark
Fornøyelsesparker

Ta med deg store og små til nærmeste fornøyelsespark. Vi kan anbefale Tusenfryd, Hunderfossen, Dyreparken i Kristiansand, Kongeparken i Stavanger og selvsagt en tur til Liseberg dersom du er klar for en ordentlig kjøretur.

familie
Familiebesøk

Bor du langt fra familie eller gamle venner? En av de hyggeligste helgeturene vi vet om er å ta en tur på besøk til bestemødre, foreldre, søsken eller gamle venner. Med riktig antall stopp på bensinstasjoner, og god musikk er dette en klassiker

enveisleie
Enveistur

Hos oss kan du faktisk leie bil et sted og levere tilbake et annet sted mot en liten avgift. Dersom du skal flytte er dette spesielt populært. En varebil hos oss kan nemlig ta med seg både deg og 1-2 venner på roadtrip til ny bolig. Når flyttelasset er på plass kan du enkelt levere bilen tilbake på nærmeste utleiekontor.

Page author

Artikkel av Hertz

17 Poster