Andre Hertz-virksomheter

 

Vi er stolte av å være det største bilutleiefirmaet i verden, med over 90 års erfaring, og lokasjoner på alle kontinenter.

Vi selger ett år gamle biler fra leiebilflåten for å gjøre plass til nye modeller. Gjelder i USA. For mer informasjon, se www.hertzcarsales.com.

 

Vi har et profesjonelt kundeservicesenter basert i Norge som tar imot og behandler henvendelser fra norske kunder. Kontakt Hertz Kundeservice.

 

Enten du skal flytte, levere noe stort eller trenger en vare- eller lastebil så er vi her. Hertz tilbyr vare- og lastebiler og minibusser til alle formål. Mer informasjon om Hertz Vare- og Last.

 

Hertz Entertainment Services tilbyr alt du trengertil din neste store film eller TV-produksjon eller live event. Dra nytte av vår total pakker sammen med utstyr og kjøretøy levering. Vi tilbyr 24 timres service 7 dager i uken. For mer informasjon kan du klikke her.

Med Hertz 24/7, er det lett å leie en bil for en time eller en dag. På hvilket som helst tidspunkt. Med drivstoff og forsikring inkludert! For mer informasjon, vennligst besøk Hertz247.com.

 

Vi er i ditt nabolag og spesialiserer oss på lokale leiebiler til rimelige priser. Vi har hundrevis av tilgjengelige steder som tilbyr de samme gode tjnenestene du er vant til på flyplassen.

En helt ny måte å kjøpe en brukt bil. Med Rent2Buy er Hertz revolusjonerende for måten folk kjøper biler på. Vi gjør det enkelt for deg å få en god bil, en god pris og en stor kjøpsopplevelse. Besøk www.hertzrent2buy.com for detaljer.

Donlen Corporation er et heleid datterselskap av Hertz med hovedkvarter i Northbrook, IL. Selskapet er en global leverandør av innovativ bilpark leasning og administrasjonsløsninger for bedrifts biler over hele USA. De har ca 150,000 kjøretøy under leiekontrakt og ledelse. Siden 1965, har Donlen tilbudt sine kunder svært personlig og ansvarsfull kundeservice og selskapet mener at medarbeidertilfredsheten fører til kundetilfredshet, noe som resulterer i fortsatt suksess for Donlen og dets kunder. For mer informasjon, vennligst besøk www.donlen.com.Dollar Thrifty Automotive Group, Inc - Gjennom Dollar Rent A Car og Thrifty Car Rental merkevarer, har Dollar Thrifty Automotive Group betjent verdibevisste fritids- og forretningsreisende siden 1950. Dollar Thrifty har en sterk tilstedeværelse i innenlandske fritidsreiser i nesten hele det amerikanske og canadiske flyplassmarkedet. Dette markedet utgjør en betydlig del av inntekter fra internasjonale reiser til USA i henhold til kontrakter med ulike internasjonale turoperatører. Dollar og Thrifty har ca 340 corporate steder i USA og Canada. I tillegg til sin bedriftsvirksomhet, opprettholder selskapet et globalt servicetilbud gjennom et ekspansivt franchise-nettverk på ca 1060 franchise steder i over 7 land.