Hjem > Leiebil i Australia > Australia

Leiebil i Australia

Velg mellom flere størrelser og modeller og finn en bil som passer akkurat ditt behov. Du kan også leie tilleggsutstyr som for eksempel GPS og barnesete.

Takket være Hertz kan man si at Australia har krympet. Hertz bilutleie finnes på et stort antall steder i Australia, som gir deg muligheten til å oppleve mye av dette spennende og varierte landet.En av de beste måtene å reise i Australia på er i en bil, siden motorveiene er solide og gode. Veiene er velbevarte og knytter sammen alle de kjente stedene i Australia.Australia byr på mye, der hvert sted du kommer til har sin egen karakter. Brisbane og Gullkysten er et must for de som liker kritthvite strender, snorkle, dykke, et rikt dyreliv og fantastiske nasjonalparker. Vannsport og ”The Great Barrier Reaf” lokker mange turister hvert år.Sydney er den største byen i Australia og har alt en storby bør ha - og litt til. Byens mest kjente attraksjon er Operahuset og Harbour Bridge. Fra Sydney er det lett å ta seg videre med leiebil. Enten du skal på surfetur, ut i Outbacken, se på Australias dyreliv eller oppleve det varierte kulturlivet – er leiebil det perfekte framkomstmiddelet.

Med Hertz leiebil kommer du deg enkelt fra sted til sted.

Lei fortere, enklere og mer lønnsomt
som Gold Plus Rewards-medlem!

Hva koster det å leie bil?

811 kr/døgn VW Golf (priseksempel mars 2015)

Våre billigste priser på leiebil får du ved å bestille selv på nettet.

Bestill leiebil billigere >>

Vi tilbyr varebil i Australia

fra 3m³ - 35m³

Vi har ulike typer av vare- og lastebiler på våre stasjoner i Australia, som minibuss, flyttebiler og mindre lastebiler.

Lei varebil i Australia >>

Studentrabatt på leiebil

15-20% rabatt

Som student kan du leie en varebil og få 20% rabatt. På leie av personbiler får du 15% rabatt.

Les mer om studentrabatt >>


Bilutflukter i og rundt Australia

Australia har mye å tilby for både liten og stor. Med en leiebil fra Hertz er det enklere å komme seg fra ulike severdigheter. Vi har noen utvalgte tips til hva man kan finne på i Australia.

 • Australia - generell informasjon om ditt reisemål.
 • Sydney - aktiviteter i Sydney.

 • Lokasjoner

  Hertz har flere utleiestasjoner i Australia. Alle våre lokasjoner i Australia finner du lenger nede på denne siden.

  Se alle lokasjoner >>

 • Biltips i Australia

  Søker du aktuell informasjon om veiarbeid, trafikkforstyrrelser, værmelding med mer i Australia? Her har vi samlet noen lenker:

  Trafikkregler i Australia (engelsk)
  Værvarsel


Hertz utleiestasjoner i Australia