Hjem > Leiebil i Storbritannia > Storbritannia

Leiebil i Storbritannia

Velg mellom flere størrelser og modeller og finn en bil som passer akkurat ditt behov. Du kan også leie tilleggsutstyr som for eksempel GPS og barnesete.

Storbritannia er en av verdens fremste turistdestinasjoner, med totusen år gamle historiske monumenter, fremragende kulturtilbud av musikk, sport og teater og joviale mennesker. Storbritannia er stort og består av blant annet England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Med Hertz leiebil kommer du deg enkelt fra sted til sted. Dra på konsert i Manchester, se en fotballkamp i Liverpool, dra på shopping i London eller bli med på et mordmysterium i Aberdeen.

Hertz har utleiestasjoner i mange byer i Storbritannia og det er fullt mulig å leie i en by og levere i en annen mot et enveisgebyr. Mulighetene er mange og Hertz kan hjelpe deg på veien.

Lei fortere, enklere og mer lønnsomt
som Gold Plus Rewards-medlem!

Hva koster det å leie bil?

827 kr/døgn Volvo S40 Miljøbil (priseksempel september 2014)

Våre billigste priser på leiebil får du ved å bestille selv på nettet.

Bestill leiebil billigere >>

Trenger du å leie en varebil i Storbritannia

Laster 17m3

Vi har ulike typer av vare- og lastebiler på våre stasjoner i Storbritannia, som minibuss, flyttebiler og mindre lastebiler.

Lei varebil i Storbritannia >>

Studentrabatt på leiebil

15-20% rabatt

Som student kan du leie en varebil og få 20% rabatt. På leie av personbiler får du 15% rabatt.

Les mer om studentrabatt >>


Bilutflukter i og rundt Storbritannia

Storbritannia er et land som byr på fire nasjoner, noe som vil si fire kulturer, tradisjoner og væremåter. For å få med seg de beste severdighetene i Storbritannia kan det lønne seg å ha en leiebil. Her kan vi tipse om noen utvalgte severidigheter i Storbritannia.


Hertz utleiestasjoner i Storbritannia