Lei bil i utlandet

 

Reisen blir mye enklere og fleksibel hvis du har en leiebil klar før man reiser utenlands på ferie eller med jobb. Du kan ta den tiden du trenger og kjøre den leiebilen du foretrekker. Forbred deg på din billeie før du reiser utenlands, les om hva som gjelder for ditt reisemål.

Hertz finnes på 6 kontinenter i mer enn 180 land. Med mange kontorer og butikker for bilutleie gjør at det er store muligheter for å finne en leiebil. På Hertz kan du leie biler av flere ulike modeller. Om du reiser til USA er bil nesten et must, og du vil oppleve mye mer på din reise med fleksibiliteten du har i en leiebil med beste kvalitet fra Hertz.

Vi leier ut biler fra mange land i Europa. Frankrike har en spennende natur med både høye fjell og vakre grønne vidder, som er helt spesielt å oppleve i en leiebil. Spania, Hellas, Østerrike og mange flere land har et stort utvalg av leiebil flere steder i landet. Med en leiebil kan du bestemme din egen opplevelsesreise.

Kjekt å vite når du skal leie utenlands

Det er alltid førerens ansvar å vite hva slags parkerings- og trafikkregler som gjelder i det landet du skal leie bil. Det gjelder alt fra hvor du parkerer, kjøreforbud, eventuelle bompenger og piggdekkforbud. Skaff deg denne informasjonen før du reiser, så slipper du eventuelle ubehagligheter på turen.

Finn din Hertz-lokasjon