Bilutleie i Oslo

Studenttilbud - få opptil 20% rabatt

Bestill nå >>

Utleiestasjoner i Oslo og omegn

Se oversikt >>

Hertz tilbyr bildeling i Oslo

Finn ut mer >>

Severdigheter i Oslo og omegn

Les mer >>

Bilutleie i Oslo

Hertz bilutleie har en rekke lokasjoner i Oslo og omegn der du kan hente ut leiebil og varebiler. Uansett om du trenger personbil, minibuss eller varebil så har Hertz en leiebil i Oslo tilgjengelig for deg! Norges hovedstad har mye å tilby både store og små. For å rekke over alle severdighetene, kan det være greit å ha en leiebil.

Den enkleste måten å bestille en leiebil på er å booke via vår nettside. Har du noen spørsmål kan du ringe vår kundeservice på telefon 03700.

Severdigheter i Oslo og omegn

Vikingskipshuset

Dersom du vil lære mer om Norges fortid som vikinger er Vikingskipsmuseet på Bygdøy stedet man må besøke. Museet huser tre ekte vikingskip som er over tusen år gamle; Tuneskipet, Gokstadskipet og det mest kjente Osebergskipet. Fra Osebergfunnet får du også sett en hel rekke gjenstander som vogner, senger, sleder, bøtter dyrehodeutskjæringer, billedtepper og teltstenger. Utstillingen inkluderer også to kvinnelige skjelettrester som ble funnet begravd sammen med Osebergskipet.

Besøk visitoslo for mer informasjon

Vigelandsparken

Skulpturanlegget med navn etter kunstneren Gustav Vigeland ble påbegynt i 1920-årene, og var under arbeid helt frem til kunstnerens død i 1943. Det er i dag er en av Norges, og Oslos mest besøkte turistattraksjoner med godt over en million besøkende hvert år.

Besøk visitoslo for mer informasjon

Den Norske Opera & ballett

Oslos operahus ligger rett ved fjorden, og minner om et isfjell der det reiser seg skrått opp fra vannkanten. Besøkende inviteres til å gå en tur på taket og nyte panoramautsikt over Oslo og Oslofjorden.

Besøk visitoslo for mer informasjon

Holmenkollen Nasjonalanlegg

Holmenkollen åpnet i 1892 og har blitt ett av Norges nasjonalsymbol. Anlegget er blant de mest besøkte turistmålene i landet, med rundt 700 000 gjester hvert år. Enten du kommer på vinter- eller sommertid så er hoppbakken en fantastisk opplevelse som gir deg utsikt over hele hovedstaden.

Besøk visitoslo for mer informasjon

Det Kongelige slott

Slottet i Oslo er Norges kongelige residens, oppført av arkitekt Hans Ditlev Linstow 1824-48 ved enden av Karl Johans gate under kong Carl Johan.

Besøk visitoslo for mer informasjon

Tusenfryd

Tusenfryd er en fornøyelsespark like utenfor Oslo som byr på fantastisk moro for både store og små. Parken ble åpnet i 1988 og har siden den gang vokst seg større og større. I dag er den en av de største i landet med 34 attraksjoner og rundt en halv million besøkende hvert år. Parken ligger lett tilgjengelig med bil langs E6 og E18 ved Vinterbro i Ås kommune, omtrent 20 kilometer fra Oslo sentrum.

Besøk visitoslo for mer informasjon

Oslopass

Oslo Pass gir fri inngang til mer enn 30 museer og attraksjoner, fri offentlig transport, gratis parkering på kommunale plasser, gode tilbud på restauranter og rabatter på mange andre attraksjoner og severdigheter.

Besøk visitoslo for mer informasjon

Nyttige tips til kjøreturen

Hertz på Facebook

Få siste nyheter, kampanjer og konkurranser ved å følge oss på Facebook!

fblogo Følg Hertz Norge på Facebook