Billettløs parkering

Stadig flere parkeringsselskaper benytter seg av billettløs parkering. Dette betyr at du ikke lenger trenger en fysisk parkeringsbillett – i steden påbegynnes en digital billett knyttet til bilens registreringsnummer i det du ankommer parkeringsområdet. Dette eksisterer allerede på mange flyplasser, kjøpesenter og parkeringshus/områder.

For parkeringsplasser tilknyttet Easypark

Du kan nå betale på alle Easypark anlegg med Easypark appen . Legg til leiebilens reg. nr. i din Easypark app og betal for parkeringen via appen. Leiebilen vil slettes automatisk fra appen etter 2 timer.

Hvis du ikke gjør opp for deg på parkeringsplasser med Easypark vil vi belaste deg for kostnadene for parkeringen pluss et administrasjonsgebyr på NOK 48 pr. parkering (dette gjelder kun på parkeringsanlegg med Easypark).

For alle andre parkeringsanlegg som ikke er tilknyttet Easypark

Ankomst

Når en ankommer et sted med billettløs parkering registreres bilens registreringsnummer automatisk ved ankomst. Det betyr at du i de aller fleste tilfeller ikke trenger å hente ut en billett på parkeringsautomaten når du ankommer området. For å unngå bøter eller unødvendige ekstra kostnader er det lurt å lese og sette seg inn i reglene for parkeringsområdet. Dette pleier å stå på skilt ved parkeringsautomaten.

Oppgjør

Mange steder er det gratis å parkere, men på noen av stedene må en betale for parkeringen. Det er viktig at du leser informasjonen nøye på parkeringsområdet og gjør opp for deg på parkeringsautomaten før du kjører ut av området. Hvis dette ikke gjøres får vi en faktura av parkeringsselskapet i etterkant og du vil bli belastet for fakturagebyr og få en unødvendig ekstra kostnad for din parkering.

Fortsett reisen

Når parkeringen er betalt kan du forlate parkeringsområdet og fortsette din reise i leiebil fra Hertz. Ha en fin tur!

Unngå unødvendige gebyrer

Husk å alltid betale for din parkering før du forlater området. Du vil da slippe unødvendige gebyrer og faktura i etterkant.