Stadig flere parkeringsselskaper benytter seg av billettløs parkering. Dette betyr at du ikke lenger trenger en fysisk parkeringsbillett – i steden påbegynnes en digital billett knyttet til bilens registreringsnummer i det du ankommer parkeringsområdet. Dette eksisterer allerede på mange flyplasser, kjøpesenter og parkeringshus/områder.1

 
Ankomst på parkeringsområde
Når en ankommer et sted med billettløs parkering registreres bilens registreringsnummer automatisk ved ankomst. Det betyr at du i de aller fleste tilfeller ikke trenger å hente ut en billett på parkeringsautomaten når du ankommer området. For å unngå bøter eller unødvendige ekstra kostnader er det lurt å lese og sette seg inn i reglene for parkeringsområdet. Dette pleier å stå på skilt ved parkeringsautomaten.

2

 
Oppgjør
Mange steder er det gratis å parkere, men på noen av stedene må en betale for parkeringen. Det er viktig at du leser informasjonen nøye på parkeringsområdet og gjør opp for deg på parkeringsautomaten før du kjører ut av området. Hvis dette ikke gjøres får vi en faktura av parkeringsselskapet i etterkant og du vil bli belastet for fakturagebyr og få en unødvendig ekstra kostnad for din parkering.

3

 
Fortsett reisen
Når parkeringen er betalt kan du forlate parkeringsområdet og fortsette din reise i leiebil fra Hertz. Ha en fin tur!

Legg til en tilleggssjåfør på din leie helt gratis

Som Hertz Gold Plus Rewards medlem kan du legge til én ekstra sjåfør uten ekstra kostnad (gjelder for ektefelle/ partner/samboer). Meld deg inn gratis i dag og få flere fordeler som raskere bilutleie, rabatterte priser og mye mer.

Hertz Gold Plus Rewards

  • Raskere reservasjoner – dine preferanser og betalingsmetode er lagret i din profil, og gjør reservasjonsprosessen så rask som mulig.
  • Raskere leier – opplev Hertz Gold Plus Rewards-service ved mer enn 1 000 lokasjoner verden over.
  • Gå forbi køen - slipp køen ved skranken ved mer enn 60 flyplasslokasjoner verden over, nøkler og leiekontrakt venter på deg i skranken eller i bilen.
  • Raskere returneringer – Med Hertz Instant Return® returnerer du leiebilen raskt og enkelt.
  • Gratis tilleggssjåfør – få muligheten til å legge til en tilleggssjåfør (gjelder ektefelle eller samboer) på din leiekontrakt uten ekstra kostnad
  • Rabatterte priser – nyt godt av Hertz Gold Plus Rewards-rabatt på opptil 5% når du bestiller på www.hertz.no.*
  • Rabatterte priser på barneseter – få opptil 25% rabatt på leie av barneseter.
  • Egne parkeringsplasser – hent bilen på egne Hertz Gold Plus Rewards-parkeringsplasser.
meld deg inn gratis i dag