Lei barnesete i Norge

barnesete-bs
 
Barnesete 0-9 kg
Våre minste barneseter kan brukes bakovervendt fra fødsel til 18 kg. Barnesetet kan monteres både bakovervendt og forovervendt. Vi anbefaler alltid å montere barnesetet bakovervendt dersom det er mulighet for dette.

Les mer om barnesetets funksjoner her: http://www.britax.no/bilseter/dualfix/

NB, barnesetemodell kan variere avhengig av utleiested. I Norge har vi bakovervendte barneseter, men utvalget kan variere i andre land. Kontakt oss for spørsmål om barnesete i utlandet.

barnesete-chs
Barnesete 9-18 kg
Vårt mellomste barnesete kan brukes bakovervendt fra fødsel til 18 kg. Barnesetet kan monteres både bakovervendt og forovervendt. Vi anbefaler alltid å montere barnesetet bakovervendt dersom det er mulighet for dette.

Les mer om barnesetets funksjoner her: http://www.britax.no/bilseter/dualfix/

NB, barnesetemodell kan variere avhengig av utleiested. I Norge har vi bakovervendte barneseter, men utvalget kan variere i andre land. Kontakt oss for spørsmål om barnesete i utlandet.

barnesete-booster
 
Sittepute 15-36 kg
Vi tilbyr sitteputer for barn som veier mellom 18 og 45 kg. Med høydejusterbar hodestøtte og beltestyring som sikrer riktig plassering av trepunkts sikkerhetsbeltet sikrer dette setet maksimal beskyttelse for ditt barn.

Les mer om barnesetets funksjoner her: http://www.britax.no/bilseter/kid-ii/

NB, barnesetemodell kan variere avhengig av utleiested.

!

 
Barnesete må bestilles sammen med leiebilen på hertz.no under steg 3 av besillingsprosessen eller ved å kontakte utleiekontoret direkte. Det kan være greit å informere oss om vekt og alder på barnet slik at vi finner setet som passer best til ditt barn. Om du har noen spørsmål angående barnesete kan vi kontaktes via chat på forsiden på hertz.no, via telefon 22 10 00 00 eller direkte på våre utleiekontor.

Få 25% rabatt på barneseter som Gold Plus Rewards medlem

Som Hertz Gold Plus Rewards medlem får du 25% rabatt på barneseter. Meld deg inn gratis i dag og få flere fordeler som raskere bilutleie, rabatterte priser og mye mer.

Hertz Gold Plus Rewards

  • Raskere reservasjoner – dine preferanser og betalingsmetode er lagret i din profil, og gjør reservasjonsprosessen så rask som mulig.
  • Raskere leier – opplev Hertz Gold Plus Rewards-service ved mer enn 1 000 lokasjoner verden over.
  • Gå forbi køen - slipp køen ved skranken ved mer enn 60 flyplasslokasjoner verden over, nøkler og leiekontrakt venter på deg i skranken eller i bilen.
  • Raskere returneringer – Med Hertz Instant Return® returnerer du leiebilen raskt og enkelt.
  • Gratis tilleggssjåfør – få muligheten til å legge til en tilleggssjåfør (gjelder ektefelle eller samboer) på din leiekontrakt uten ekstra kostnad
  • Rabatterte priser – nyt godt av Hertz Gold Plus Rewards-rabatt på opptil 5% når du bestiller på www.hertz.no.*
  • Rabatterte priser på barneseter – få opptil 25% rabatt på leie av barneseter.
  • Egne parkeringsplasser – hent bilen på egne Hertz Gold Plus Rewards-parkeringsplasser.
meld deg inn gratis i dag