Hertz GTA

Hertz kåret til «Årets Beste Bilutleie» 2020

Hertz GTA Grand travel award 2020 Hertz GTA Hertz GTA Hertz GTA Hertz GTA

Reisebransjen har talt. For syvende året på rad oppfattes Hertz som det aller beste bilutleieselskapet i landet. Markedslederen har ambisiøse planer for videre vekst. Blant annet med nye mobilitetskonsepter i de større byene.

Stolt vinner

Grand Travel Award er reisebransjens mest prestisjefylte kåring. Hvert år hedres de beste reiselivsaktørene i landet. Konkurransen blant leiebilselskapene er knallhard, og Hertz er stolte av denne utmerkelsen. Det er syvende året på rad at Hertz blir kåret til årets beste bilutleie.

En stor takk til alle i reiselivsbransjen som har stemt oss frem. Det er viktig for oss å vinne denne prisen. Konkurransen er hard og det blir vanskeligere å vinne for hvert eneste år. Denne prisen er en honnør til alle ansatte i selskapet som hver dag står på for reisebyråene og deres kunder, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz Bilutleie.

Hertz jobber knallhardt for å forbli best.

Gode teknologiske løsninger, over 500 utleiepunkter over hele landet og god service er blant grunnene til at reisebyråene sier at de foretrekker oss. Reisebransjen er veldig viktig for oss og Hertz skal oppleves som et godt og enkelt valg. Vi skal vise oss tilliten verdig og forbli best, sier Simonsen.