Superforsikring (SCDW)

Superforsikring - Reduser din egenandel og slipp å uroe deg for uforutsette hendelser under ditt leieforhold

Superforsikring

Som med de fleste forsikringer leveres våre CDW (Collision Damage Waiver) og TP (Theft Protection) produkter med en obligatorisk egenandel som du står ansvarlig for dersom det er skade eller tyveri av bilen, uavhengig av hvordan det er forårsaket. Egenandelen varierer fra land til land og varierer i forhold til de forskjellige bilgruppene. Superforsikring tillater deg å redusere din egenandel ved kollisjonsskade på din leiebil.

De eneste tingene SuperCover ikke dekker er Hertz WiFi, Hertz Neverlost GPS enheter, ødelagte eller tapte nøkler, forurensing av drivstoff og andre grovt uaktsomme handlinger eller brudd på leieavtalen, som f.eks. et usannsynlig tilfelle hvor du forårsaker skade eller tap gjennom kriminell aktivitet.

For å finne ut de faktiske kostnadene for Superforsikring kan du gå videre til trinn 4 "Se over og bestill" i bestillingsprosessen. Trykk "Se valgfrie tilleggsprodukter" rett under "Estimert totalbeløp".

Visste du at du kan velge superforsikring på leie av varebil?

Du kan velge superforsikring ved leie av varebil i Norge. Superforsikringen halverer egenandelen ved kollisjonsskade på varebilen. Spør oss i utleieskranken for mer informasjon rundt egenandel på din leiebil.