Erstatningsbil


Når uhellet er ute, hjelper vi deg videre i en Hertz Erstatningsbil

Når uhellet er ute, ønsker Hertz Erstatningsbil at du kommer tilbake på veien så raskt som mulig. Vi vet at mobilitet er viktig for deg, og Hertz tilrettelegger for en sømløs mobilitetsreise. Vi har det største nettverket og står klar til å hjelpe deg. I tillegg finner du Hertz Erstatningsbil på alle karosseri verksteder i Norge, og gjennom samtlige alarmsentraler.

Uhell

Når uhellet først er ute, må du ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å melde skade.

Dekning

Din forsikrings polise beskriver i de fleste tilfeller om du har leiebildekning, hvor mange dager, og hvilke størrelse du har krav på som Erstatningsbil. Det er egne dekninger hva gjelder motpartssaker, og her vil ditt forsikringsselskap være behjelpelig.

Tilgjengelighet

Hertz har et landsdekkende nettverk, og leverer til alle skadeverksteder i Norge.

Bestill

Leiebil bestiller du gjennom ditt forsikringsselskap, bilverksted eller berger.

Verksted

Få Hertz Erstatningsbilen på verkstedet du reparerer din egen bil. Snakk med verkstedet om Erstatningsbil i forkant av verkstedtimen, og får verkstedet til å bestille Hertz Erstatningsbil.

Leiebil

Hertz har alt av små og store personbiler, elektriske biler, varebiler og lastebiler. Størrelsen på din Erstatningsbil avhenger av dekning i din polise, men har du andre eller spesielle behov, ta kontakt med næreste Hertz lokasjon, så hjelper vi deg videre.

Bestill

Leiebil kan bestilles på følgende måter


  • Gjennom alarmsentral dersom bilen din ikke er kjørbar
  • Gjennom karosseriverkstedet der bilen skal repareres
  • Direkte en av våre Hertz lokasjoner i Norge

Husk å oppgi skadenummeret du får av ditt forsikringsselskap.

HENT PÅ VERKSTED

Når verkstedet har reservert en leiebil gjennom vår portal, mottar du som kunde en online innsjekk. Denne må fylles ut for at du skal få din Hertz Erstatningsbil levert på verkstedet. Vi tar personopplysninger på høyeste alvor, og følger alle GDPR retningslinjer for håndtering av personopplysninger. Således blir alle person,- og kredittkortopplysninger kryptert i henhold til norsk lovgivning.

Husk skadekontroll av din Hertz Erstatningsbil før du tar bilen i bruk.

Lever på verkstedet

Uansett om du har mottatt din Erstatningsbil gjennom verksted, bilberger, eller gjennom en Hertz lokasjon, kan du levere din hertz Erstatningsbil på karosseriverkstedet når du henter din egen bil.

Husk å returnere bilen med full tank, og ta en skadekontroll også når har parkert bilen. Ved skade må skademelding fylles ut, og Hertz lokasjon må varsles.

Hertz er Norges største på erstatningsbil!