(Norsk) Endre

Kjør elektrisk

Audi E-tron

Audi E-tron

Elektrisk SUV fra Audi som har tatt Norge med storm

E-tron var Audi sin første helektriske bil, og merket eksplosiv vekst i det norske markedet. Rekordmange biler ble solgt, og E-tron er ikke et sjeldent syn på norske veier. E-tron kombinerer Audi luksus med romslighet og fleksibilitet, og er den perfekte familiebilen for dine reiser.

Med 660 liter bagasjerom og i klassisk Audi stil, er bilen moderne og stillegående, samt behagelig å være i under reiser. Tilpasset for norske veier kan E-tron by på smarte løsninger og gode kjøreegenskaper - enten det er på landevei, motorvei eller bykjøring.

Bestill en Audi E-tron på nett i dag for å oppleve bilen som tok det norske elbilmarkedet med storm, og finn ut hvorfor den stadig er et populært valg for norske veier.

En kikk på innsiden

Audi E-tron funksjoner

660 liter bagasjerom

Støtter lading via Elton app fra VG LAB

Adaptiv fjæring

12,3-tommer Underholdningssystem

Elektrisk justerbare seter

Parkeringssensorer

Ryggekamera

Cruise Control

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner & Funksjoner

  • Seter 5
  • Bagasjerom  660 liter
  • Drivlinje AWD Quattro
  • Batterikapasitet 71 kWh
  • Rekkevidde Opptil 270 km
  • 0-100 kmt 6.8 sekunder
  • Dreiemoment 540 Nm
  • Euro NCAP Safety Rating *****

 

Opplevelsen

Hvordan er det å kjøre en Audi E-tron?

UTSEENDET

E-tron er følger de klassiske Audi-design retningslinjene, i en kraftig og stor bil med god plass og smarte løsninger. Som Audi sin første elbil, skiller den seg litt fra de originale fossilbilene, men beholder det estetiske designet, med grillen, lyktene og linjene i klassisk Audi stil.

INTERIØRET

Moderne, minimalistisk og teknologisk er bare starten på E-tron sitt interiør. Dashboardet inkluderer en 12,3 tommers skjerm for alle underholdningsbehov, og akkurat som eksteriøret kan E-tron by på en følelse av eksklusivitet ved bilkjøringen. En behagelig og stille kupé byr på en ekstra god følelse ved kjørig.

EGENSKAPENE

660 liters bagasjeromsplass og god plass til 5 personer er e-tron en perfekt familiebil. Med en ny generasjon quattro firehjulstrekk får Audi e-tron utmerket grep og dynamiske kjøreegenskaper.

UTSTYRET

E-tron inkluderer både luftfjæring, firehjulstrekk, LED-frontlykter og lyktespylere som standard, og på innsiden kan bilen by på et godt lydalegg, moderne dashboardløsninger og en behagelig atmosfære å kjøre i.

KAPASITETEN

Med et bagasjerom på 600 liter i baksiden, hvor setene kan legges ned for en imponerende størrelse på 1750 liter, har E-tron godt med plass å by på - hvor enn du skal. Kombiner dette med et 60 liters bagasjerom under panseret for ladekabel og andre småting, og du vil sjeldent trenge mer plass med en E-tron.