Hertz Self Service Kiosk

Page author

av Hertz - 16 February 2018

Utlevering
Hent frem bestillingen du gjør i kiosken eller bruk ditt eksisterende reservasjonsnummer

Innlevering
Tilbakelever leiebilen via vår Self Service kiosk

Betaling
Vi aksepterer kredittkort som VISA, American Express, Diners og Mastercard

Førerkort
Du må scanne ditt førerkort for å få utlevert leiebil via kiosken

Alltid åpen
Hent leiebilen når du selv ønsker det

Raskt og enkelt
Så enkelt er det! Prøv vår Self Service kiosk neste gang du skal hente leiebil på våre utleiestasjoner på: Oslo S og Brobekk

Hvordan hente leiebil

 • Trykk på hent leiebil
 • Legg inn ditt reservasjonsnummer
 • Legg inn din informasjon hvis du ikke allerede har gjort dette via online innsjekk
 • Legg til ekstra forsikringer etter ønske
 • Verifiser leiebeløpet
 • Godkjenn våre leievilkår
 • Ta nøkkelen ut av luken under skjermen
 • Gå til Hertz parkeringen - kart finnes klistret på kiosken

Betaling

Hertz aksepterer kredittkort som Visa, Mastercard, Amex og Diners.

Forhåndsbetalte bestillinger
Dersom du ikke velger noen ekstra forsikringer eller andre tillegg er leien allerede betalt. Ved henting må vi autorisere et beløp* i kredittkortet ditt i forhold til eventuelt manglende drivstoff ved tilbakelevering, bompasseringer og/eller skader på kjøretøyet. Etter at leiebilen er innlevert ser vi over tilstanden til kjøretøyet. Dersom tilstanden samsvarer med slik den var ved utlevering og tanken er full, vil vi trekke kostnad for evt. bompasseringer fra autorisasjonen som er tatt i kredittkortet. Avregning av leiekontrakten vil sendes til din e-postadresse etter at vi har behandlet den.
*Beløpet vi autoriserer vil variere fra lengde på leieforholdet og fra de ulike bilgruppene. Beløpet autoriseres i kredittkortet. Det blir ikke trukket fra kortet før leiekontrakten er avregnet etter tilbakelevering.

Bestillinger som skal betales ved henting
Når du velger å betale ved henting autoriserer vi det totale leiebeløpet pluss et beløp* som vi trenger som sikkerhet i forhold til evt. manglende drivstoff ved tilbakelevering, bompasseringer og/eller skader på kjøretøyet. Etter at leiebilen er innlevert ser vi over tilstanden til kjøretøyet. Dersom tilstanden samsvarer med slik den var ved utlevering og tanken er full, vil vi trekke leiebeløpet og kostnad for evt. bompasseringer fra autorisasjonen som er tatt i kredittkortet. Avregning av leiekontrakten vil sendes til din e-postadresse etter at vi har behandlet den.
NB. i noen tilfeller får vi ikke informasjon fra bomselskapene raskt nok til å få med passeringene på avregning av leiekontraken. Beløpet for bompasseringer vil trekkes automatisk fra ditt kort i disse tilfellene. Ta kontakt med vårt servicesenter på tlf 03700 om du har spørsmål i forhold til dette.
*Beløpet vi autoriserer vil variere fra lengde på leieforholdet og fra de ulike bilgruppene. Beløpet autoriseres i kredittkortet. Det blir ikke trukket fra kortet før leiekontrakten er avregnet etter tilbakelevering.

Scanning av førerkort

Vi godkjenner førerkort i EØS-modell. Førerkortet må være av plastikk. Hold kortet mot scanneren i kiosken når du blir bedt om dette i utleieprosessen.

Hvordan tilbakelevere leiebil

 • Husk å parker leiebilen på en merket Hertz plass
 • Trykk på lever tilbake leiebil på skjermen
 • Følg anvisningene på skjermen
 • Legg nøkkel inn i droppen i kiosken

Support

Innenfor åpningstid til utleiekontoret
Ta kontakt med en av våre ansatte dersom du lurer på noe angående kiosken. Hvis det er tekniske problemer med kiosken gir du våre ansatte beskjed, så vil de hjelpe deg videre i leieprosessen.

Utenfor åpningstid til utleiekontoret
Kontakt vårt servicesenter på tlf: 477 19 000 og vi vil bistå deg med hjelp over telefon.

Page author

Artikkel av Hertz

7 Poster