(Norsk) Endre

Kjør elektrisk

Volkswagen ID.4

VOLKSWAGEN ID.4

Elektrisk SUV fra Volkswagen

Den elektriske SUV-en ID.4 kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 er en stor og fleksibel SUV med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og med lang rekkevidde på inntil 5132 km.

Letthåndterlig i byen, smidig på landeveien, og avslappende på motorveien: ID.4 er en harmonisk og sportslig allrounder. 

Volkswagen tilbyr også den mindre søstermodellen ID.3, en kompakt og lettkjørt bil for alle tilfeller.

En kikk på innsiden

Volkswagen ID.4 funksjoner

Trådløs induksjonslading av mobil

10-tommer Radio og navigasjonssystem

Lyssensor og regnsensor

Støtter lading via Elton App fra VG Lab

ID.Light interaktiv belysning

Parkeringssensor

USB Type-C tilkoblinger

543 Liter bagasjerom

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner & Funksjoner

  • Seter 5
  • Bagasjerom 543 liter
  • Drivlinje RWD
  • Batterikapasitet 77 kWh
  • Rekkevidde Opptil 513 km
  • 0-100 km 8.5 seconds
  • Dreiemoment 310 Nm
  • Euro NCAP Safety Rating *****

Opplevelsen

Hvordan er det å kjøre en Volkswagen ID.4?

UTSEENDET

ID.4 kombinerer klassisk Volkswagen med et moderne elbil-uttrykk, som resulterer i et lett og pent design for bilen.

INTERIØRET

Volkswagen ID.4 har imponerende plass i kupeen, til glede for både deg og hele familien på inntil 5 personer. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable komfortsetene i stoff med elektrisk justering.

Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen og oppvarmet multifunksjonsratt med berøringsstyrte funksjoner

EGENSKAPENE

Med sin gode rekkevidde fungerer ID.4 hvor enn du skal, på landevei, motorvei eller bykjøring. Med bakhjulsdrift og direkte kraftoverføring fra motor til hjulene blir kjøreturen en behagelig og trofast opplevelse, med fullasset bagasjerom og barna i bilen. 

REKKEVIDDEN

ID.4 har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. ID.4 har en netto batterikapasitet på 77 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 513 km.

UTSTYRET

ID.4 kommer med 12-tommers berøringsskjerm som fungerer som bilens kontrollpanel og underholdningssystem. Kombiner dette med lys- og regnsensor og ambientebelysning i opptil 10 farger, så er ID.4 en komfortabel og behagelig bil å ta med på neste tur.