(Norsk) Endre

Kjør elektrisk

Tesla Model 3

TESLA MODEL 3

Finn ut hvorfor det er Norges mest solgte elbil

Tesla revolusjonerte det norske elbilmarkedet, og har siden sluppet flere modeller tilpasset daglig bruk i Norge. Model 3 ble fort en favoritt her i landet og seilte til topp i salgstallene i 2021 da det ble Norges mest solgte nybil. I dag kan man se Tesla hvor enn du går, og har raskt blitt en flaggbærer for elbiler.Tesla Model 3 kombinerer hastighet, god plass og bærekraftig mobilitet i en enkel og solid pakke. Bilen kan også by på avanserte teknologiske løsninger og bagasjerom både foran og bak.

Model 3 lar deg harmonisk kjøre hvor enn du skal, enten om det er rolig bykjøring, langdistanse på motorveien eller en tur på hytta - alt i harmoniske og behagelige forhold.

En kikk på innsiden

Tesla Model 3 funksjoner

Elektriske vinduer

Trådløs mobillader

15-tommer Underholdningsystem

Elektrisk justerbare seter

Støtter lading via elton app fra vg lab

Airbag

Parkeringsensorer

Autopilot

USB Type-C

Enkel lading på over 6 000 Tesla Supercharger stasjoner i Europa

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner & Funksjoner

  • Seter 5
  • Bagasjerom 561 liter
  • Drivlinje RWD
  • Batterikapasitet 52 kWh
  • Rekkevidde 346 km
  • 0-100 km 5.6 sekunder
  • Dreiemoment 420 Nm
  • Euro NCAP Safety Rating *****

 

Opplevelsen

Hvordan er det å kjøre en Tesla Model 3?

UTSEENDET

Model 3 sitt kompakte, aeordynamiske design er bygd for å problemfritt gli gjennom luften, som hjelper på rekkevidden av elbiler. Slanke, dynamiske linjer gjør bilen sportslig - som henger godt sammen med egenskapene til Model 3.

SKJERMEN

På innsiden finner du et minimalistisk interiør i en komfortabel kupé. Man vil også legge merke til mangelen av fysiske knapper i en Tesla, sett bort ifra knappene til å operere vinduer og setejustering.

Dette er fordi alt det elektroniske i bilen kontrolleres fra den 15-tommer store berøringsskjermen i midten av dashboardet. Skjermen er enkel å bruke, enten for streaming, endring i kjøremodus eller ruteplanlegging.

EGENSKAPENE

Model 3 kan by på kraftige kjøreegenskaper, takket være elmotoren som leverer kraften direkte til hjulene, uten girkasse. Bilen har også adaptiv fjæring, som bidrar til en jevn og behalig kjøretur.

KAPASITETEN

Med bagasjerom både foran og bak, kan Model 3 by på god oppbevaringsplass med hele 561 liter - så har du plass til alt du skulle trenge, enten du skal på ferie eller jobbreise.