To hundre leiebiler på Oslos største kollektivknutepunkt

Page author

av Hertz - 15 January 2020

Eirik, Sofie, Labinoot og Sarah er fire av våre medarbeidere som jobber Hertz på Oslo Sentralbanestasjon. Med utvidede åpningstider både i hverdager og helger, samt en selvbetjeningsautomat som kan benyttes til enhver tid, er det enkelt å leie bil på Oslos største kollektivknutepunkt. Via automaten leies det faktisk ut- og innleveres flere hundre biler hver måned, og i høysesong har utleiekontoret opp imot to hundre leiebiler i bilflåten sin.

«Vårt utleiekontor ligger lett tilgjengelig og sentralt plassert, enten du kommer med tog, buss eller trikk til Oslo S. I forhold til andre utleiekontor har vi utvidede åpningstider fra kl. 08:00 til 21:00 i tillegg til helger og de fleste helligdager. Dette er med andre ord ikke en vanlig åtte til fire jobb» sier Eirik som er en av våre dyktige medarbeidere på Oslo S.

De ansatte på Hertz Oslo S forteller at dagene er svært varierte, noe de trives godt med. Oftest sitter de i skranken og leier ut biler til kunder, eller planlegger reservasjoner fremover. Parallelt er de stadig nede i parkeringshuset hvor de vasker og klargjør biler, sjekker bilstatus og tilstand samt tar imot kunder som leverer biler. «Vi kjører også bilene på service og på reparasjoner om det trengs. Når ingen dager er like får vi mange nye inntrykk, impulser og opplevelser.» forteller Eirik.

Parkeringsplassene finnes i One Park sitt parkeringshus, som ligger under taxiholdeplassen ved Thon Hotel i Bjørvika med innkjøring fra Dronning Eufemias gate.

Eirik forteller at pågangen på Oslo S er stor, både morgen og kveld. Om dagen er det mest forretningskunder og turister som leier biler, mens om kvelden når de andre mindre Hertz-kontorene stenger så leier vi ut til en del forsikringskunder som har vært uheldig å skade sin egen bil, og trenger en erstatningsbil.

Stikk innom og si hei neste gang du er på Oslo S, vi har alltid tid til en liten prat. Velkommen til oss!