Leiebil fra Hertz i Trondheim

Hertz bilutleie har en rekke lokasjoner i Trondheim og omegn der du kan hente ut leiebil og varebil. Uansett om du trenger personbil, firehjulstrekk, 9-seter eller varebil så har Hertz en leiebil i Trondheim tilgjengelig for deg.

Trondheim er Norges tredje største by og byen og området rundt har mye å by på. Vakker natur, rik historie og et yrende kulturliv. Besøk Nidarosdommen, som tar deg tilbake i Middelalderen, eller Munkholmen, som er et tidligere kloster grunnlagt omkring 1100.

I tillegg til å være et historisk sted brukes Munkholmen i dag som bade- og fritidssted.

Naturopplevelser er det nok av i og rundt Trondheim. Du kan for eksempel oppleve den vakre Trondheimsfjorden, fiske i Nidelven eller gå tur i bymarka. I august 2010 åpnet Norges nasjonale senter for pop og rock: Rockheim. Et annet populært museum er Ringve Museum som viser frem musikkinstrumenter fra hele verden.

Utenfor Trondheim kan du oppleve laksefiske i Stjørdalselva, eller besøke Røros og Røros kobberverk, som står på UNESCOS liste over verdens kulturarv. I Møre og Romsdal er det litt av en opplevelse å kjøre på Atlanterhavsveien.

Hertz har lokasjoner der du kan hente ut leiebil i Trondheim og omegn.

Klikk på ønsket lokasjon for å bestille din leiebil i Trondheim.

LokasjonAdresseTelefonnummer

Trondheim Værnes Airport

Trondheim, Værnes Airport, Stjørdal, Trondheim73 503 500
Innherredsveien Innherredsveien 103 73 503 500
Stjørdal Trondheim Værnes Airport, Trondheim Stjørdal73 50 35 00
Røros Flyplass Airport Røros 72 40 91 70