Leiebil i USA

Velg mellom flere størrelser og modeller og finn en bil som passer akkurat ditt behov. Du kan også leie tilleggsutstyr som for eksempel GPS og barnesete.

USA er en pulserende nasjon i Nord-Amerika, med en smeltedigel av kultur. Landet er stort med mange ting å se og gjøre fra kyst til kyst. Florida, California og Hawaii er godt kjent for sine flotte strender. Skal du ta turen til Florida, så gå ikke glipp av Disney World eller alle de andre fornøyelsesparkene de har å tilby. Ønsker du å oppleve moderne arkitektur, skyskrapere og fantastisk shopping, ta en tur til New York. Her får du også det beste av mat fra alle kulturer. Ønsker du å oppleve natur uten sidestykke har USA Niagara Falls, Yellowstone nasjonalpark og det menneskeskapte Mount Rushmore å tilby. Hertz har kontorer på hvert gatehjørne i store og små byer og med en omfattende samling av biller tilgjengelig gjør vi det enkelt for deg å leie bil i USA. Oppsøk drømmen og kjør Route 66 med en Mustang kabriolet.

Med Hertz leiebil kommer du deg enkelt fra sted til sted.

Lei fortere, enklere og mer lønnsomt
som Gold Plus Rewards-medlem!

Hva koster det å leie bil?

811 kr/døgn VW Golf (priseksempel mars 2015)

Våre billigste priser på leiebil får du ved å bestille selv på nettet.

Bestill leiebil billigere >>

Vi tilbyr varebil i USA

fra 3m³ - 35m³

Vi har ulike typer av vare- og lastebiler på våre stasjoner i USA, som minibuss, flyttebiler og mindre lastebiler.

Lei varebil i USA >>

Studentrabatt på leiebil

15-20% rabatt

Som student kan du leie en varebil og få 20% rabatt. På leie av personbiler får du 15% rabatt.

Les mer om studentrabatt >>


Bilutflukter i og rundt USA

USA har mye å tilby for både liten og stor. Med en leiebil fra Hertz er det enklere å komme seg fra ulike severdigheter. Vi har noen utvalgte tips til hva man kan finne på i USA.


Hertz utleiestasjoner i USA