Bruker Hertz hver gang

Page author

av Hertz - 07 September 2020

Bruker Hertz hver gang: ─ Det handler om hvordan man blir møtt som kunde

De fleste kjenner kanskje ansiktet til Jeanette Carlsen aller best fra håndballbanen. Bak seg har hun en karriere for Skrim Kongsberg Elite. Men du viste kanskje ikke at hun også er interessert i bil?

Det var håndballkarrieren som gjorde at hun pakket sakene og flyttet fra Sorø i Danmark til Kongsberg. Etter at hun ga seg som håndballspiller har hun blitt boende i byen. Ved siden av jobben ved Technip-Fmc er hun nå håndballtrener for 2. divisjonslaget Skrim/Hokksund og står i bresjen for samarbeidet mellom de to klubbene.

Kjører ikke hva som helst

Til daglig kjører hun en Mercedes Benz A klasse. Jeanette mener det er få andre som kan måle seg med kjørekomforten til denne.

− Nå høres jeg vel kanskje ut som en skikkelig snobbete person. En som ikke kan sette mine ben i en Skoda eller en Peugeot, men jeg forsikrer deg om at dette ikke er tilfelle. Jeg kommer tross alt fra en Toyota-familie. Vi hadde Toyota i blodet under hele oppveksten, forteller den tidligere håndballspilleren.

Men jeg skal likevel ikke legge skjul på at jeg liker å kjøre bil. Derfor er et av mine største kriterier kjørekomfort når jeg skal gå til innkjøp av bil. Jeg har derfor blitt helt forelsket i Mercedesen jeg bruker til daglig.

Jeanette Carlsen Hertz Bilutleie

Har blitt oppgradert flere ganger

Som mange andre har Jeanette bilen på verksted med jevne mellomrom. Hun er da påpasselig med å spesifikt be om leiebil fra Hertz.

─ Det handler om hvordan man blir møtt som kunde, jeg har i hvert fall følt meg godt ivaretatt de gangene jeg har hatt behov for leiebil fra Hertz Kongsberg. I tillegg har jeg en avtale i forsikringen som sørger for at jeg ikke skal gå ned i bilstandard. Dette har også resultert i at jeg ofte har fått en bedre bil enn det som egentlig var avtalen, smiler Carlsen.

Skaper merverdi for kundene

Som kanskje mange er klar over kommer Jeanette opprinnelig fra Danmark og det blir flere turer tilbake til hjemlandet i løpet av et år for å besøke familie og venner.

− Siden familien min der hjemme kun har en bil, blir det også leiebil på enkelte av turene mine hjem til Danmark. På bakgrunn av mine gode erfaringer med Hertz i Kongsberg, velger jeg også der leiebil fra Hertz når jeg har behov for bil. Også der har jeg blitt oppgradert flere ganger, dette er med på å skape merverdi for kundene, poengterer Jeanette.

Hyggelig med gjengangere

Supervisor ved Hertz Kongsberg, Anette Hellingsrud forteller at det er svært hyggelig med kunder som stadig vender tilbake.

─ Det er klart vi setter pris på kunder som Jeanette, som kommer til oss når hun har bilen på verksted eller den gangen hun trengte leiebil for å kaste ting på røysa. Dette bidrar til at vi blir godt kjent med kundene og har mulighet til å yte de lille ekstra siden vi kjenner behovene deres, avslutter Hellingsrud.